zondag 1 november 2009

Kosten webhosting voor mooie website?

Als je een mooie website hebt gemaakt heb je een webhosting service nodig om je website vindbaar te maken. Als de website bestanden op je computer blijven staan en je er niets mee doet, dan zal er ook niets gebeuren. Je moet een webhost vinden die je mooie, nieuwe website voor je op het internet kan zetten.
Maar wat kost zo'n webhosting pakket nou eigenlijk?


Zoals je misschien wel hebt gezien barst het internet van webhosting services. Als je een goeduitziende website online wil zetten is er in ieder geval geen rede tot paniek. Er zijn vele webhosting bedrijven die voor een klein beetje geld je website op internet willen zetten. Deze webhosting bedrijven bieden hostingpakketten aan tegen redelijk prijzen, en dat is wat je nodig hebt, een hostingpakket!

Maar niet alle webhosts vragen dezelfde prijzen voor een hostingpakket. De ene is natuurlijk duurder dan de ander. Ik heb er een klein onderzoekje naar gedaan en uit mijn research blijkt dat de Amerikaanse webhosts over het algemeen stukken goedkoper zijn dan de Nederlandse of Belgische. De kosten van de webhosting pakketten verschillen enorm met mekaar. Wil je heel weinig geld uitgeven en veel ervoor terug krijgen?
Ja toch, dat verdient je mooie website wel!

Hostgator is een webhosts die er bovenuit springt. Ze bieden goede, betrouwbare webhosting aan tegen lage kosten. Het is niet gratis, maar je betaalt er echt niet veel voor. Er zijn drie shared-hosting packages waar je uit kan kiezen. Hatcling, dat is het kleinste pakket, kost je slechts $4,95 per maand. Dat is omgerekend in euro's ongeveer 3,80 euro. Dat is best betaalbaar toch?

Bovendien biedt Hostgator vele mooie extra functies aan voor je website. Zo bieden ze bijvoorbeeld een handige site builder aan, waarmee je op een gemakkelijkere manier dan gewoonlijk, een mooie website kan maken. Je zou Hostgator eens moeten uitproberen. Ik ben ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn met hun webhosting en 1) je zit niet vast aan een jaarcontract 2) je krijgt je geld terug als je niet tevreden bent!

Kijk eens naar de lage kosten voor webhosting bij Hostgator en bestel!

Hostgator is één van de goedkoopste webhosts. De kosten van hosting bij hostgator liggen laag.
Als je op zoek bent naar goede webhosting (en misschien een domeinnaam) voor je nieuwe, mooie website,
kijk dan eens op de webiste van hostgator.


Heeft u ergens vragen over of wilt u een reactie achterlaten?
Ik ben er voor u. Type hieronder in het witte vlak uw vraag/reactie in.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier uw reactie achter of stel een vraag...

Webhosting voor je website: goedkoop, betrouwbaar en altijd gratis Live Support!

Webhosting voor je website: goedkoop, betrouwbaar en altijd gratis Live Support!
Direct Goedkope Webhosting Bestellen