vrijdag 30 oktober 2009

Een SiteBuilder om Websites mee te Bouwen

Veel mensen hebben geen idee hoe ze zelf een website kunnen bouwen. Sommige mensen openen Microsoft Word, typen wat tekst in en zien in dat je op die manier nooit een mooie website kan ontwerpen, anderen pakken het slimmer aan en huren een webdesigner in om de website voor hun te laten bouwen. Groot nadeel: als je je website door een webdesigner laat bouwen, betaal je je blauw. Zijn er ook makkelijkere manieren om een website te maken?

Ja, er zijn makkelijkere manieren om een website mooi in mekaar te zetten. Een sitebuilder doet het meeste werk voor je. Sitebuilders zijn in feite online programma's die het design van je website verzorgen. Dit soort hulpmiddelen zijn ideaal voor mensen die geen ervaring hebben met websites bouwen, en daarom op zoek zijn naar een makkelijk middel om dat voor mekaar te krijgen.

Hostgator biedt zo'n sitebuilder aan.

Om van Hostgator's sitebuilder gebruik te kunnen maken, moet je een webhosting account hebben bij Hostgator. Na het openen van een webhosting account, ga je naar https://secure.hostgator.com/sitebuilder.php om je gratis sitebuilder aan te vragen.

Je krijgt binnen enkele uren persoonlijk toegang tot de sitebuilder van Hostgator.
Hiermee bouw je makkelijk en snel je eigen website.

Met een sitebuilder (free website builder) bouw je gratis zelf een website i.p.v. veel geld te betalen aan een webdesigner. De kansen zijn groot dat een website die ontworpen is door een webdesigner er misschien veel mooier en professioneler, maar dat kosten honderden euro's. In dat geval kan je veel geld besparen door zelf een leuke website te bouwen met de free site builder van Hostgator.

Klik hier om een shared hosting account te openen en daarna toegang te krijgen tot de gratis sitebuilder.

Heeft u vragen over Sitebuilders, websitebouwers of vragen of webhosting of Hostgator, laat hieronder een reactie achter.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier uw reactie achter of stel een vraag...

Webhosting voor je website: goedkoop, betrouwbaar en altijd gratis Live Support!

Webhosting voor je website: goedkoop, betrouwbaar en altijd gratis Live Support!
Direct Goedkope Webhosting Bestellen