vrijdag 30 oktober 2009

Wat Webhosting Is en Wat Je Ermee Kan Doen

Als u van plan bent om een website op te zetten is het van groot belang dat u voor uw nieuwe website een domeinnaam vastlegt. Een domeinnaam is het adres van uw website. Als uw website straks helemaal klaar is en beschikbaar is op internet, moeten mensen uw website kunnen vinden met een webadres; de domeinnaam.

Natuurlijk wilt u ook contact kunnen leggen met uw bezoekers en daarvoor maken we e-mailadressen aan. Adressen waar je als bezoeker een e-mail naartoe kan sturen om in contact te komen met de beheerder van de site.

En u moet ervoor zorgen dat u een persoon vindt die de website voor u kan maken. Iemand die handig is in het bouwen van website. Een vriend, kennis, een webdesigner of misschien bouwt u uw website wel zelf (en daar zijn goede doe-het-zelf programma's voor!)

Hoe dan ook, voordat je website online zichtbaar is, voordat men je website kan bezoeken is goede webhosting nodig. Met webhosting kan je je website op een grote computer (een server) opslaan.

Om van een server gebruik te kunnen maken heb je een account nodig bij een webhost. Dat is een bedrijf die webhosting (= ruimte op de server) en domeinnamen aanbiedt voor je website. Een bedrijf die webhosting verkoopt, wordt ook wel een webhost of hostingbedrijf genoemd.


Als je een website op internet wilt zetten heb je een webhosting pakket nodig. Met een (web)hosting pakket huur je ruimte in op een server. Als je de bestanden van je website op de server opslaat, en een domeinnaam aan je website koppelt, kan je website op internet door iedereen over de hele wereld worden bezocht.

Klik hier om snel en gemakkelijk goedkope webhosting voor je website te bestellen.

Heeft u vragen over webhosting of domeinnamen, of over webhosts, laat dan hieronder een reactie achter.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier uw reactie achter of stel een vraag...

Webhosting voor je website: goedkoop, betrouwbaar en altijd gratis Live Support!

Webhosting voor je website: goedkoop, betrouwbaar en altijd gratis Live Support!
Direct Goedkope Webhosting Bestellen