zondag 1 november 2009

Webhosting Introductie voor Beginners - Deel 1

Het internet is een grote verzameling van ontelbaar veel websites. Er zijn websites van online winkelen tot digitale foto websites, van elektronica shops tot hoe-geld-verdienen websites.
Er zijn mensen die online gaan en hun banksaldo nakijken, om contact te zoeken met een vriend die in het buitenland woont, of om een foto plaatsen van een evenement. Men kan het nieuws lezen of de tv-gids online lezen.

Terwijl grote, bekende websites waarschijnlijk een dedicated hosting service gebruiken, maken kleinere websites gebruik van een ander type webhosting. In de werkelijkheid biedt een webhost het geheugen aan en de bandbreedte dat gebruikt wordt als mensen op een website klikken en verschillende pagina's opladen.

Een idee voor een nieuwe website mag nu makkelijk lijken, en misschien heb je ook al besloten welke lay-out en design de website zal krijgen. Maar geen van beide is zichtbaar op het internet zonder de hulp van een webhosting provider.

Voor beginners die gewoon de wereld van webdesign en website publishing aan het onderzoeken zijn, kan het kiezen van een goede webhost een ontmoedigende taak zijn. Het is van groot belang om de werking en het systeem van webhosting te leren begrijpen. Ook moet je weten wat je voor hosting nodig hebt als je een beslissing maakt. Anders krijg je misschien niet datgene waar je voor hebt betaalt, en/of zou je onnodig veel geheugen, bandbreedte of dataruimte voor je website kopen. En dat is zonde van je geld.

Heeft u vragen over webhosting of een andere vraag?
Wilt u misschien gewoon een reactie achterlaten?
Type uw tekst hieronder in.


1 opmerking:

  1. Misschien heeft de hosting in het buitenland, in dit geval in de US, wel nadelen?

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier uw reactie achter of stel een vraag...

Webhosting voor je website: goedkoop, betrouwbaar en altijd gratis Live Support!

Webhosting voor je website: goedkoop, betrouwbaar en altijd gratis Live Support!
Direct Goedkope Webhosting Bestellen